👋

 ...
Nu så ligger vi i sängen och ska försöka få barnen att somna.
Enligt vädret ska det komma massa snö imorgon men sen om det stämmer får vi väl se😉
Det blir en tidig morgon imorgon också för jag ska vara på sös kl 07.45 så henke kommer lämna M på dagis så tar jag med mig P så blir det lite lugnare för mig på sjukhuset.
Snart så ska jag och sambon kolla på filmen johnny english med han från mr bean👍😘
 
Goodnight!
 
 
 

Ny vecka, nya tag

God morgon!
Vaknade halv 6 precis innan sambon skulle åka iväg till jobbet och min lillebror ska ju åka med han i lastbilen denna vecka eftersom han ville vara hos oss nu på höstlovet.
Idag fick maybelle gå till dagis igen för nu var det ett tag sedan hon var där och hon blev så glad imorse när hon fick veta att hon skulle få leka med sina kompisar.
Efter jag hade lämnat henne gick jag med P till Farsta centrum och handlade lite saker som behövdes hem.
Nu har vi ganska precis kommit hem igen och nu tänkte jag fixa lite hemma med städning, tvätta och sedan plocka iordning lite kläder och saker som ska ner i källaren.
 
♡P.s Den 13e november är det farsdag! ♡
 
 
 
 
 
 

Hemma😘

Nu har vi precis bäddat ner oss i sängen och M fick bestämma vad vi skulle kolla på och såklart blev det scooby doo som är en av hennes favoriter efter pippi långstrump 😜
Själv så kollar jag runt lite på nätet efter julklappar och present till maybelle som blir 3 år nu 27e november för det börjar ju närma sig både kalaset och jul⛄
 
Sov gott!
 
 
 
 TOPBlog.se - Sveriges Största Bloggar