Go kväll

 
Nu har jag precis lagt lilla maybelle i sängen  och det är ju den här tiden hon brukar somna så att hon kommer nog sova nu tills runt 12 tiden iallafall för hon har ju ännu inte börjat sova hela nätterna.
 
Det blev ju en sväng till stan idag också och handlade lite grejer till helgen och sen blev det en present till min ena lillasyster som snart fyller år.
 
Jag har oxå köpt hennafärgen nu och lite saker att blanda i för att få lite mer effekt för jag googlade runt lite innan vi åkte till stan och tittade på lite olika recept för att få det ännu rödare och sen frågade jag henne i affären också hur man ska göra för att få lite mer effekt än jag fick förra gången för hon var även frisör som var där idag så det ska bli väldigt intressant imorgon hehe ;)
 
Nu när vi kom hem passade jag även på att boka biljetterna till oslo so now its done hehe och nu har även jag äntligen smakat rocky road som nästan alla mina vänner har sakt ska vara sjukt gott och det var de verkligen!!! :)
smakade lite som att botten var kladdkaka och toppingen var kolasås och maränger plus någon typ av nötter, riktigt gott hursomhelst och jag ska nog leta på något recept sen på nätet och prova att göra hemgjord någon gång också :)
 
 
Nu ska jag titta om det är något bra på tv:en eller om man kanske ska se någon film istället men det märks :)
Ha det bra
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Esmeralda:

Sv: åhhh sushi måste du smaka, först kommer du nog inte tycka om det men sen kommer det bli godare och godare för varje gång man äter. Jag har gjort sushi själv flera gånger. Annars rekommenderar jag dessa, tar typ 15 min att fixa så snabbt och enkelt :D

Svar: Hehe okej. ja jag ska absolut testa nån gång det låter ju gott :-)
Marelle

Kommentera här:

 TOPBlog.se - Sveriges Största Bloggar